Het Ondernemersatelier is een platform voor succesvol vrouwelijk ondernemerschap en een initiatief van Nynke de Geus en Marieke Noordam.

Het Ondernemersatelier is een aantal jaar geleden gestart vanuit onze eigen behoeften en die van collega onderneemsters in ons netwerk. Vrouwelijke ondernemers die willen groeien in hun ondernemerschap en die aanlopen tegen vragen zoals ‘wat maakt mij uniek?’ en ‘hoe houd ik de balans tussen ondernemerschap en privé goed?’.

Het Ondernemersatelier is een platform waar vrouwelijke ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en vooral kunnen werken aan succesvol ondernemerschap.

We organiseren vier keer per jaar een Ondernemersontbijt, waar we elkaar op een ongedwongen wijze kunnen ontmoeten en van en met elkaar leren. Er is altijd een inhoudelijk deel, kort en inspirerend voor je ondernemerschap, dat door een van de onderneemsters wordt verzorgd. Locatie van het ontbijt is het Ont|zorgcentrum (http://hetontzorgcentrum.nl/) in Houten en de gezonde ontbijtjes worden verzorgd door Bianca Visscher van Lijn in Balans (http://www.lijninbalans.nl/home).  

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met marieke@mariekenoordam.nl.